Uppdatering till vintageguiden...

...som inte var en vintageguide, utan bara en helt vanlig second hand-guide.

Den lilla butiken på Knäppingsborgsgatan har mycket riktigt öppnat igen, däremot har Kupan stängt och kommer inom kort att få utbildningscentrum som nya hyresgäster. Vart butiken flyttar är oklart.
Sedan finns det tydligen en till butik på S:t Persgatan som Kalle tipsade om, får ta en titt inom kort.

Idag har jag varit och fyndat hemma i Fagersta, mer om det senare!

Kommentarer
Postat av: Anna Sv

Hej Lovisa! Kul blogg du gör, jag har fixat prenumeration ;) Kan rapportera att Kupan flyttat in under Erikshjälpen, i en del av tidigare Mekonomen. Förra onsdagen hade de precis öppnat och hade halva priset på allt dessutom. Utbudet är ju långt ifrån det en trappa upp men fynd kan absolut göras. Sen var jag inne på nya butiken på S:t Persgatan igår kväll. Killen där hade öppnat för en vecka sen och hade alla möjliga prylar, mkt böcker. Han höll fortfarande på att få ordning på stället men har tänkt öppna fik också, med riktiga studentpriser :) Öppet till kl 20 måste jag påpeka, mkt bra och jag tror alla vardagar men vågar inte lova. När jag var där köpte han lådor med diverse prylar av en snubbe så jag vet inte men kanske att man kan sälja grejer till honom om man behöver rensa ut? Ser fram emot bilder på Fagersta-fynden!

2010-02-10 @ 23:59:54
Postat av: Lovi

Vad roligt! Större anledning att ta sig ut till ljura, med andra ord... Var på S:t Persg ligger denna nya butik? Låter ju definitivt som något värt att kolla upp!

2010-02-11 @ 11:14:01
URL: http://secondhandlife.blogg.se/
Postat av: Anna Sv

Vilka fynd du gjorde i Fagersta! Och avis på att den där butiken inte ligger i Nkpg ;) Nya på S:t Persgatan ligger ca 3 kvarter in om man kommer från Kungsgatan, i huset med grönt kakel på fasaden. Fynda på!

2010-02-11 @ 12:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0